Verzenden

 

Verzendkosten Nederland

  • € 2,95 voor bestellingen tot € 50,-. Je bestelling wordt bezorgd via standaard brievenbuspost.
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-. Je bestelling wordt verzonden via standaard brievenbuspost.
  • Voor €3,00 extra verzenden we je bestelling met een Track & Trace code binnen Nederland.

Verzendkosten België, Duitsland, Luxemburg & Frankrijk

  • Verzending naar België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk is standaard €5,90. Je kunt je bestelling volgen met een Track & Trace code.

Verzendkosten overige landen

  • €15,- standaard met Track & Trace code.

Verzending 

Je bestelling wordt binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van je betaling verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Bij een speciale bestelling van sieraden op maat geldt een levertijd van ongeveer 7 werkdagen. SKK Creatief behoudt zich het recht de levering aan te passen of te annuleren bij overmacht.

De bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is. Alle bestellingen worden door PostNL verzonden. SKK Creatief is niet aansprakelijk voor schade tijdens het vervoer door de externe vervoerder.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van PostNL. SKK Creatief is niet verantwoordelijk voor bestellingen die kwijtraken bij de post.

 

Snel een cadeautje in huis?

Ga dan voor een digitale Giftcard. Print ‘m uit, pak het leuk in, en klaar!