Voorwaarden

Voorwaarden SKK Creatief

Algemeen

Deze webshop en het hobbymatig maken van de producten is voor ons een fijne en zeer welkome afleiding in het dagelijks leven. Alle producten zijn dan ook hobbymatig vervaardigd. Omdat wij leuke reacties kregen en er vraag is naar de gemaakte producten zijn we, om de onkosten van de hobby te drukken, met de verkoop van de producten gestart

Dit betekent dat u van een particulier koopt en wij geen garantie op de materialen kunnen geven. Dit neemt niet weg dat als b.v. een sieraad (bij normaal gebruik) stuk gaat u altijd contact met ons kunt opnemen. Wij zoeken samen naar een oplossing en zullen indien mogelijk het sieraad, tegen betaling van de eventuele materiaalkosten, repareren.

Bestellen

Bij SKK Creatief moet er vooraf betaald worden. Nadat u besteld hebt ontvangt u een mailtje waarin wij de bestelling bevestigen. Hierin vindt u het totaalbedrag, inclusief verzendkosten en de bankgegevens. Wij reserveren het sieraad voor u en na betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd. Uw gegevens zullen met zorg behandeld worden en niet aan derden gegeven worden.

Verlenging of verkorting van een sieraad is vaak mogelijk. Er zal een klein bedrag voor materiaalkosten in rekening worden gebracht.

Verzending

De verzending geschiedt op eigen risico van ontvanger/koper. SKK Creatief stelt zich niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging, diefstal of enigszins andere schade opgelopen tijdens en na verzending.

Iedere bestelling zal met zorg worden verpakt.

Gebruik

Sieraden houden niet van water, dus wij raden u aan om de sieraden af te doen tijdens het douchen en zwemmen. Ook raden wij u aan de sieraden af te doen tijdens het slapen.

Vermijd het contact met parfums, bodylotion en alle andere verzorgingsproducten. Op deze manier heeft u langer plezier van uw sieraad.

Vragen

Heeft u nog vragen? Gebruikt u dan gerust ons contactformulier.